OrHaN BuDaK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OrHaN BuDaK

hoşgeldiniz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin
ünlü meşhur sözler Vote_lcapünlü meşhur sözler I_voting_barünlü meşhur sözler Vote_rcap 
DevilGame
ünlü meşhur sözler Vote_lcapünlü meşhur sözler I_voting_barünlü meşhur sözler Vote_rcap 
mafia11
DiAbLoQ_13
is_for_you
♫ hesap ♫
dilokullari1
darkboy29
degauss1634
xPbacklink
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bonacure ürünleri
ünlü meşhur sözler Icon_minitimePtsi Ara. 07, 2015 12:32 am tarafından is_for_you

» Kerastase Saç Bakım ürünleri
ünlü meşhur sözler Icon_minitimePaz Ara. 06, 2015 3:42 pm tarafından is_for_you

» Nashi Argan Yağı
ünlü meşhur sözler Icon_minitimeC.tesi Ara. 05, 2015 6:01 pm tarafından is_for_you

» Bioderme Güneş Kremi
ünlü meşhur sözler Icon_minitimePerş. Ara. 03, 2015 12:05 am tarafından is_for_you

» Avene Güneş Kremi
ünlü meşhur sözler Icon_minitimeC.tesi Kas. 28, 2015 11:58 pm tarafından is_for_you

» istanbul Ortodonti Merkezi
ünlü meşhur sözler Icon_minitimeC.tesi Kas. 14, 2015 3:43 pm tarafından is_for_you

» İstanbul’un Doğal Güzellikleri
ünlü meşhur sözler Icon_minitimeCuma Kas. 13, 2015 10:22 pm tarafından is_for_you

» Reklam Kayseri
ünlü meşhur sözler Icon_minitimePaz Tem. 05, 2015 1:27 pm tarafından dilokullari1

» Ayakkabı
ünlü meşhur sözler Icon_minitimePaz Tem. 05, 2015 12:43 pm tarafından dilokullari1

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar

ünlü meşhur sözler

YazarMesaj
Admin
admin
admin

Rep Puan :
ünlü meşhur sözler Left_bar_bleue999 / 100999 / 100ünlü meşhur sözler Right_bar_bleue

Ruh Halim : ünlü meşhur sözler Asik10
tuttuğu takım : ünlü meşhur sözler D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Madalyalar : ünlü meşhur sözler 2c86f87e84e0330c97a7945abd3f976d

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
ünlü meşhur sözler Left_bar_bleue1000/1000ünlü meşhur sözler Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Güçlülük:
ünlü meşhur sözler Left_bar_bleue1000/1000ünlü meşhur sözler Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Aktiflik:
ünlü meşhur sözler Empty
MesajKonu: ünlü meşhur sözler   ünlü meşhur sözler Icon_minitimePaz Kas. 02, 2008 10:08 pm

Tanrı'nın değirmeni ağır ama iyi öğütür GEORGE HERBERT
Adaletin gecikmesi, adaletsizliktir LANDOR
Adalet olmadan düzen olmaz ALBERT CAMUS
Adalet, önce devletten gelir ARİSTO
Bir yanı dinlemeden karar veren, doğru karar verse bile adaletsizlik etmiş sayılır SENECA
Adil olmayan ulus hür de olamaz E J SİEYES
Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip tek başına kal, daha iyi - GANDİ
Tanrı, hak ve adaletle idare edenleri sever kur'an
Bir tek kişiye yapılan hksızlık, bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir MONTESQUIEU
İnsanların çoğunda adalet sevgisi, adaletsizlik korkusu yüzünden vardır LA ROCHEFOUCAULD
Adaleti, aklın yardımı olmadan kullanmak imkânsızdır FREUDE
İnsancıl olmadıkça adil olamazsın VAUVENARGUES

Akıl, yalnız doğrulukta bulunur GOETHE
Aptallar, akıllılardan pek az şey öğrenirler; ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler CATO
Akıl akıldan üstündür ATASÖZÜ
Gençlikte, güzellikte akıl arama HOMEROS
Akıl, kişiye sermayedir ATASÖZÜ
Aklınla gör, kalbinle işit ATASÖZÜ
Ancak, kendi kendini idare edebilen akıllı insanlar hürdür HORACE
Askin kalbindeyse, Mutlulugun elindeyse, istedigin iki kelimeyse SENI SEVIYORUM..

Dayanmak çok zor hadi gel
Seni içeren Masallarim anLaticak kadar Kisa degiLLer

SeviiLdigini biLmeden ölesiye sevme

1' damLa gözya$inin Hakki Ödenmez
Yaki$tiramadim doGrusu ben Sana agLamayi

Bi ev vardı..Küçüktü beLki ve bizimdi..OdaLarında ışık yüzerdi..Bir gün hiç doğmadı güne$..Ve bitti..

KaLbimde KırıkLar YoLa Devam Etsemde Canımı AcıtıR..!

Güzel günler bizi bekler eywallah Dersin olur bitEr…
GeLeceksin...BeLki çok seveceksin...Zamanı geLince gideceksin...
Bakışına kanmam artık söz ver...BirLikte öLecek miyiz?

Bir [Keşke]'ye daha yer yok kaLbimde..!
HayaLine daLıp gittim bir anda...Unutmuştum ben seNi asLında...

Kim bu ben..?Kim bu susan..?
...Wazgeçtim rüyaLardan...

Ama biL başarırım...Sen oLmadan da yaşatırım ben bu AŞK'ı...!
..DuyguLarım çoK hasta.
Kimse kusura bakmasın..!Yanımda kimse kaLmasın ve kimse de surat asmasıN..!
SiL baştan yaşamaK gereK bazen...Hayatı sıfırLamak..!

Yaslanmak her dökülen yapragin arkasindan aglamak gibidir..
Nargilenin dumanina benzer hayallerim, sadece beni zehirler ve ucup gider ..

Dövündük her ölümün her yenilginin ardından alınan ders ne kader bela başımdan..
Çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe

Bu sabah bir umut var içimde nasıL oLsa geri geLirsin diye...
AnLadım birqün bitermiş herşey...
Aşk hakkında çok şey söylenir bilinir bugun bende en özel ve duygulu bol acıklı ve romantik bir kaç söz ekleyip kelime ve sanatsal bütünlügümüzü doruk noktasına çıkarmada bir adım daha atmış olacagım :9 Aşk aşk dedigin nedirki senin bu benzersiz özelliklerin ve gözlerin olmasa Very Happy

işte güzel bazı msn nickleri : kopy paste edebilirsiniz.

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim...

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

Sevgi deger vermesini bilmektir..Sevgi sevdiğini özlemektir..Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır..Sevgi onu kalbimde hissetmektir..Seni çok özledim Aşkım.

SENI SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM OLUMSUZLUGUN ADINI ASK KOYARDIM...

Ben senin adını ne sahilde ki kumlara yazdım, nede ormandaki ağaçlara kazdım. Ben senin adını gece gündüz kalbimde yaşattım."AŞKIM"

Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım. Sana bin defa seni seviyorum yazdım. Aptalsın inandın. Çünkü ben seni sevmedim sana "TAPTIM"

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!!!

Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim. Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki en tatlı rüyaları göresindiye AŞKIM !!

Ben Senin Beni Seve Bilme ihtimalini Seviyordum Aşkım....

Seni ne kadar sevdiğimi mera ediyorsan bir sağanak yağmurda dışarı çık ve ellerini aç. Tutabildiğin yağmur taneleri senin bana olan sevgin, tutamadıkların ise benim sana olan sevgimdir. Bitanem...

Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş. Yok be aşkım asıl ölmek "Sensizlikmiş"

Bu gün bir çiçekçinin önünden geçerken içeride bir çiçek gördüm, Sanki dünyanın en güzeli benim der gibiydi o gülü sana yollamak isterdim ki yanıldığını anlasın <<<<>>>>

Ağırdır sevmelerim, her yürek kaldıramaz, büyüktür umutlarım her omuz taşıyamaz, her şey olur da şu kalbim bir tek sensiz olamaz...

Seni sen olduğun için değil, benim olduğun için seviyorum...

Eey mezarcı; bir mezar kaz ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk çiçekler olsun, ben yatayım yanımda sevdiğim olsun , istersen tüm varlığım senin olsun...

Uçurumun kenarında tutunduğum son dal sen olsan bile seni kırmaktansa kendimi uçurumdan aşağı bırakmayı tercih ederim...

Başını cama yaslama öyle, düşünme derin derin, aşk bu; mahfeder insanı mesutken bak ben ağlıyormuyum her şeyimi kaybetmişken

Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen. Gecemidir bana seni düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen..

Umudum bitince umudum olurmusun? Sevgim yetmediği anda sevgime destek olurmusun? Seni kaybettiğim anda yine benim olurmusun? Sonsuz aşkım

Nereden bilecektin seni sevdiğimi Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce gecelerce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı..

Bir deniz düşün 'susuz', bir gece düşün 'uykusuz', bir insan düşün 'sevgisiz', bir bahar düşün 'çiçeksiz', bir de beni düşün 'sensiz'...

Yar ben kendimi bildim bileli hep sana aşığım hep sana deli.....

Son defa bebeğim gözlerinde öleyim. Son defa birtanem yüreğinde kalayım. Son defa meleğim kollarında öleyim! Son defa Son defa

Gül nedir ki ? Solup gider. Gün nedir ki ? Gelip geçer. Ateş nedir ki ? Söner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter...

Tatlı Biri Vardır Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardır Görülmeye Değer, Dostlar Vardır özlenmeye Değer ama Biri Vardır Can Vermeye Değer; Mesajımı Okuyorsa Eger...

Eğer geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı dünya güneş'e hasret kalırdı...

Bir deniz düşün suzu, bir gece düşün uykusuz, bir insan düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, birden beni düşün sensiz...

Güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Sevgi kadar masum sevilecek kadar özelsin...

Bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa, bilki o gün seni düşündüğüm gündür. Bir gece yarısı tireyerek uyanırsa, bilki o gün resmini öptüğüm gündür.

Hayatta umudun hep gülmek olsun, birgün ağlarsan oda mutluluktan olsun, yaşayan bir kez ölür ölen bir kez gömülür benim sana olan sevdam ne ölür nede gömülür..

Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, hangi gönülde yandın böyle bir yangınla sen ya benim gözlerimdir seni bambaşka gören yada sevgimdir seni yücelten:-)
https://paylasalim.canadian-forum.com

ünlü meşhur sözler
1 sayfadaki 1 sayfası