Konu: Orhan gencebay albümleri full Paz Kas. 02, 2008 6:38 pm
Orhan Gencebay Albümleri ( seri kaçıran üzülür ) SARHOŞUN BİRİ
çok seviyorum aşkmıdır bu aşkım garipacılar biter bilmeyeceksin beni böyle sev ben yanılmam hepimiz kollarında nerede sarhoşun biri
HATASIZ KUL OLMAZ
aşk pınarı aşkımızın duası akşam güneşi en büyük sır hatasız kul olmaz kimi sarsın ellerim kara ali sev dedi gözlerim sevmenin zamanı yok uğrunda bir ölmek kaldı
BİR TESELLİ VER
aşk pınarı benide allah yarattı bir teselli ver bize hayır yok deli gönlüm gel artık gördü gözlerim hor görme garibi mahşerde biter mesuttum pişman değilim sevemem sevemem severek ayrılalım yorgun gözlerim
BATSIN BU DÜNYA
bir araya gelemeyiz batsın bu dünya ben doğarken ölmüşüm benim dünyam dertler benim olsun duyun beni gönül hayat kavgası sen hayatsın ben ömür seviyorum deme
YARABBİM
acı göz yaşlarım aşk değil bir görüşte aşık oldum dalga dalga doğan bir pişman felekle sohbet leke nerede öldürdün beni vaktinde gel sevgilim yarabbim
BENİM DERTLERİM
bir zamanlar aglayip bitecek dertlerimiz felekten beter vurdu her gunum gamli gecer kaderimi ciziyorum sen seveceksin sevmek ne guzel tutuldu ellerim zalimsin zamansiz ruzgar
AŞKI BEN YARATMADIM
bulamadık en büyük dert kara toprak kır gönlümün zincirlerini ne geçtiki eline nereden bileceksin vaktinde gel sevgilim vazgeç gönlüm yokluk zaman akıp gider
BEN TOPRAKTAN BİR CANIM
askta cimrilik olmaz.mp3 ben ne yaptim ben topraktan bir canim eyvah garip gitme gule gule gurbet hatiralar vefasiz ask
BİR DAMLA MUTLULUK
baglama solo bilmez insan kaderini bir damla mutluluk birakinda yasayalim dogan bir pisman gitme oyle bir ask sende seversin seveceksin ziyankar
KÖRDÜĞÜM
dalga dalga dönmeyen yıllar felekle sohbet kördüğüm uc gunluk dunya ne gectiki eline vaktinde gel sevgilim vazgec gonlum veda edeceksen et yokluk
LEYLA İLE MECNUN
al senin olsun allah bizimledir beklemek ibadet kalmak zulümdür haberin varmı kolay değil leyla ile mecnun nazar boncuğu öyle bir aşk ziyankar
CENNET GÖZLÜM
benim degil.mp3 canin sagolsun cennet gozlum diyemedimki don dunya donuyor kal saglicakla ne oldu gulum neredesin sevgiim niye
AKMA GÖZLERİMDEN
akma gözlerimden dünya dünya eyvallah giderim ha varsın ha yoksun o benim oldumu yavrum oldumu sendin yıldız falı zalimden öte
EMRİN OLUR
allahin emriyle asla bir icim su gibisin emin olur farki var ne olacaksa olsun sevme gonlum tekrar dogda gel tovbe vutda oyle git
SENDE HAKLISIN
aysen gucun yeterse hep o yerdesin iki elin kanda olsa gel ilah gozlerin kime ne resminle agladim sende haklisin tek hece ask umit zinciri unutulmaz yasak resim
YALNIZ DEĞİLSİN
aklim takildi al hanceri ayrilik nikahi bir ozurle dil asinmaz coban kizi demedim mi en nihayet bir insansin gencebay oryantal gonul dagi gonulden gonule nihavent uvertur yalniz degilsin
GÖNÜL DOSTU
almina bulunur cakmak gozler gelin birlik olalim gidecek yerim olsaydi ne cikarsa bahtina neyi degistirdikki sadakan olsun sen bilirsin yanar yine bu yurek
HASRET RÜZGARI
acaba nerde allahim sen beni koru askimi sakla gonul nikahi gozum kesmiyor guzelsin hasret ruzgari mevsim mevsim ne kaybederdin nikriz ruyasi sana yakismaz yagmur olsan
KİRALIK DÜNYA
ask sensiz olsun bakirkoyden mektup var birde sen vurma cok gorme bana kiralik dunya kustum cicegi musaden olursa ben gidiyorum ne degisti sevme bensiz sira sende
UTAN-DOKUNMA
aklimi aldilar bilseydim daha ne olsun dilenci dokunma golgeler gozu var hadi git su degil utan
İDEAL AŞK
batsin bu dunya 1975. batsin bu dunya enst.. batsin bu dunya rmx ideal ask enst.. ideal ask rmx. ideal ask
KLASİKLER 1
btsın bu dünya beni böyle sev bir teselli ver bunca yıl habersiz dertler benim olsun hatasız kul olmaz kaderimin oyunu kır gönlümün zincirini meyhaneci musalla taşı ümit şarkısı yarabbim yorgun gözler
KLASİKLER 2 akşam güneşi aşk pınarı benim dünyamsın bir görüşte aşık oldum bitecek dertlerim çilekeş dönmeyen yıllar hor görme garibi kabahat seni sevende sende bizdensin vaz geç gönlüm ziyankar
KLASİKLER 3
ayşen bilmesin o felek bir araya gelemeyiz dil yarası dilenci dünya dönüyor güle güle sevdiğim kahrolayım leyla ile mecnun seni buldum ya tanrıya feryat yaşamak bu değil