Arçelik beko servisleri
2013' de
Arçelik çamaşır makinem çalışırken arızalandı. Ne yapacağımı düşünmeye başladım. Kaliteli bir
Arçelik Servisini eve çağırdım. Çok beklemeden geldi. İlgin bir hikaye anlatacağım.
Çok sevdiğim
Başıbüyük' de ikamet ediyorum. Çağırdığım servis
İstanbul' dan yola çıktı, bir saat bekledikten sonra nihayet bize ulaştılar. Ustalar klimamı çalıştırmaya uğraşıp bir zaman çalıştılar. E sonunda sorunu buldular. Beklenen şekilde burda yapamayacaklarını ve Götüreceğiz dedi usta.
Maaşda yatmamış, alıp götürdüler makineyi ve tamir edip getirdiler.
Göztepe ve semt ve mahallelerinde
Arçelik servis ustaları mumtazam çalıştılar, hayretimi gizleyemiyorum. Diyeceğim şuki çok paranız yoksa, yetkili servise para yetiremiyorsanız,
Üsküdar' da ustalara makinenizi tamir ettirmekten çekinmeyin, siz genede beni dinleyin.
http://www.pinterest.com/search/pins/?q=refrigerator%20İnce eler sık dokurum, artık internet var, baya tecrübelendim. Yahu bu internet niçin var. Bir alet alıpta sıkıntı oluştuğu zaman gene ilk başvurduğum yer tabiki sosyal medya. Her zaman ürünlerin bazı sorunları olabiliyor, markalar
[URL="http://www.arcelikbekoservisi-34.com"]Arçelik beko servisimiz[/URL] gibi uzun testlerden geçirmeden ürünlerini piyasaya sürebiliyor ve sıkıntılar çıkabiliyor. İşim gereği mağdur olmamak için etraflıca inceliyorum, siz ne derseniz deyin!? Arkadaşlarım abartılı bir teknisyen olduğumu düşünebilir, ne düşünerseniz düşünün. Her zaman araştırırım.
Yararlı olmuşumdur umarım. Bir başka makalede görüşmek dileğiyle.