2014 Kpss hazırlanan adaylara şiddetle tavsiye edilir.
Kpss hazırlık adaylarının bir çoğu mezun olmuş ve hali hazırda bir işte çalışmaktadır. Bi taraftan da memurluk sınavına hazırlanma gayreti içindedirler. Lakin bir taraftan iş bir taraftan dershaneye gidip ders almaları büyük bir problem haline gelmiştir.
Kpss hazırlık lisans, önlisans ve lise adayları için işlerini kolaylaştıracak, günümüzde yeni öğretim materyalleri her geçen gün artmaktadır. Bunlardan biride Ders Takip Yayınları tarafından hazırlanıp piyasaya sürülen
Kpss Hazırlık setinden bahsetmek istiyorum.
Bilgisayar ortamında çalışan ve iki dvd setinden oluşan konu anlatım videoları, sesli ve görüntülü olarak tüm dersleri kapsamaktadır.
Genel Yetenek- genel kültür dersleri matematik, geometri, Türkçe, tarih, vatandaşlık ve coğrafya konuları müfredata uygun olarak tek tek video formatında tecrübeli dershane öğretmenleri tarafından hazırlanılmış.
DVD yi bilgisayarınıza takıyorsunuz ve anlamadığınız konuyu tekrar tekrar izleyebiliyorsunuz.
Adeta evinizdeki 7/24 özel öğretmen niteliğinde ve tüm derslerin bulunduğu bu kpss hazırlık setini 39,90 TL gibi çok cüzi bir fiyata
http://www.derstakip.net sitesinden temin etmeniz mümkün.